Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/sajtibfi/vjencanja.me/sr/wp-content/themes/marriage/admin/widgets/category-posts.php on line 13

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/sajtibfi/vjencanja.me/sr/wp-content/themes/marriage/admin/core.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/sajtibfi/vjencanja.me/sr/wp-content/plugins/wordpress-seo/vendor_prefixed/symfony/dependency-injection/Exception/functions.php on line 265
Organizacija vjenčanja « Wedding Studio Talija

Organizacija vjenčanja

Osnovna djelatnost firme Wedding Studio Talija iz Nikšića je organizacija i dekoracija vjenčanja, proslava firmi, koktela, banketa, prezentacija, promocija, rodjendana.

Veliko iskustvo u poslovima organizacije garancija je da ni jedan detalj neće biti zaboravljen, da će na sam dan svadbe dogovoreni protokol biti sproveden i da će svaki gost dobiti zasluženu pažnju i otići zadovoljan.

 

Organizovati jednu svadbu nije nimalo jednostavno. Potrebno je detaljno planirati, ne zaboraviti ni jedan detalj, biti spreman na svaku vrstu iznenađenja, imati odlične odnose sa svima koji će svadbu realizovati i na kraju oštro oko za svaku sitnicu tokom same realizacije. Mi smo spremi da Vam u tome pomognemo…

 

bulletPronaćićemo Vam odgovarajući restoran prema vašem broju gostiju, budžetu i osnovnoj ideji same proslave. Obavićemo pregovore sa restoranom vezane za odabir menija, kartu pića, cijene, raspored stolova i sjedenja gostiju i pratićemo realizaciju dogovorenog na sam dan proslave.

 

bulletZakazaćemo Vaše vjenčanje u crkvi ili opštini, organizovati izlazak matičara na teren i dati savjete oko potrebnih dokumenata.

 

bullet

Pronaći ćemo za Vas muziku, baš onakvu kakvu ste željeli. Sarađujemo sa velikim brojem band/ova specijalizovanih upravo za vjenčanja. Zajedno ćemo dogovoriti play liste, blokove, pauze, muziku za prvi ples, za tortu…

 

bullet

Daćemo Vam savjet i pomoći da pronađete pozivnice u Vašem ili u stilu kompletne svadbe.  Predložićemo Vam tekstove, organizovati slanje i pomoći oko mailing lista.

 

bullet

Obezbijedićemo limuzinu za mladence na dan svadbe, prevoz svatova, autobuse, mini kombije, transfere sa aerodroma, do hotela, do restorana….

 

bullet

Obezbijedićemo sve sto je potrebno da bi mlada i mladoženja blistali na taj dan. Od vjenčanice, odijela, do šminkera, pedikira, frizera…

 

bullet

Povezaćemo Vas sa poslastičarima koji znaju da urade kvalitetne torte i kolače i još važnije koji su odgovorni da torta bude isporučena u pravo vrijeme i na pravome mjestu.

 

bullet

Obezbijedićemo kreativnog fotografa i snimatelja koji će se postarati da ni jedan važan trenutak ne prođe nezabilježen.

 

bullet

Organizovaćemo Vam i specijalne efekte, svaku vrstu vatrometa, bilo koji pirotehnički efekat, prvoklasnu rasvjetu, maglu za podijum i sl.

 

bullet

Dekoracijaje su naša specijalnost! Pomoćićemo vam ne samo savjetima već ćemo i realizovati svaku Vašu ideju.

 

bullet

Ne samo da ćemo Vam pronaći najbolje dobavljače i sa njima obaviti sve neophodne pregovore, već ćemo ih i međusobno koordinirati, pratiti izvršenje njihovog djela posla i isplatiti nakon realizacije.

 

bullet

Pripremićemo prema Vašim potrebama i željama protokol za Vašu svadbu.

 

bullet

Na dan svadbe obezbijedićemo kompletan nadzor realizacije koji će Vam omogućiti da taj dan prođete bez stresa, zadovoljni i rasterećeni.